Om oss

Kalles bildades 1974

Kalles bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är en fullfjädrad flyttfirma som även utför in- och utrikestransporter, distribution och spedition samt är experter på att transportera oemballerat och svårhanterligt gods. Våra upptagningsområden är transporter som ska till eller från norra delarna av Sverige, Norge och Finland.

Kalles - Från våra terminaler i Luleå och Umeå erbjuder vi effektiva logistik och distributionslösningar.

Från våra terminaler i Luleå och Umeå erbjuder vi effektiva logistik och distributionslösningar. I samband med transporter erbjuder vi även tilläggstjänster som konfigurering av teknisk utrustning, inbärning, avemballering samt omhändertagande av emballage. Vi erbjuder även magasinering och lagertjänster.

Vi är idag ca 70 årsanställda och har ett 40-tal egna fordon. Huvudkontoret är beläget i Luleå i egen toppmodern terminal. Vi har kontor även i Umeå och finns representerade i Skellefteå genom samarbetspartner. Dessutom har vi nära samarbete med ett antal transportföretag, för uppdrag när våra egna resurser inte räcker till.

Vår personliga service och förmåga att alltid sätta kundens behov i centrum har lett till nöjda kunder, nya uppdrag och företagets positiva utveckling.

Vision

Kalles ska med fokus på miljö, service och trygghet vara det naturliga valet av samarbetspartner för transportlösningar inom våra affärsområden.

Arbetsmiljö

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och strävar efter minskad sjukfrånvaro. Därför har vi jobbat aktivt även med arbetsmiljöfrågor och certifierat oss enligt AFS 2001:1 samt OHSAS 18801:2007.

Organisationsnummer

556345-0179