Lager och magasinering

Vi har egna lager i Umeå Och Luleå, och kan genom vårt goda kontaktnät erbjuda magasinering på de flesta större orter i Sverige.

Magasinering

Hos oss kan du magasinera dina tillhörigheter i moderna tempererade lokaler med hög säkerhet. Våra specialanpassade magasinlådor rymmer 8-10 kubikmeter och erbjuder ett gott skydd för dina saker. Våra lager har givetvis larm och bevakning. Vi är även en flyttfirma. Du väljer själv om du vill frakta ditt bohag till magasineringen, hyra flyttbil av oss eller anlita oss som flyttfirma.Kalles_magasinering_zoom

Pallplatslagring

Vi magasinerar, hanterar och lagrar gods för kunder som saknar egna lager eller som har tillfälliga lagringsbehov. Förutom själva lagringen erbjuder vi tjänster som godsmottagning, ankomstkontroll och aviseringar.

Containerlagring

Vi erbjuder lagring i förrådscontainers som står på inhägnat och bevakat område. Du har tillgång till containerna 7 dagar i veckan. Här kan du t ex förvara båtar, vattenskotrar, motorcyklar, utemöbler och förrådsgrejor, eller du kanske behöver ett extra varulager till företaget. Listan kan göras lång.

Invändigt mått på containerna är: L 5,96 m B 2,35 m H 2,4 m. Containerhyra 1 000 kr/månad inkl. moms.

Tredjepartslogistik

Vi erbjuder även tredjepartslogistik (3PL), vilket innebär att vi tar hand om hela kedjan. Vi finns i Stockholm, Sundsvall, Umeå och Luleå, men verkar i hela världen. Hos oss kan du få hjälp med:

  • Ordermottagning
  • Plock och pack
  • Utskrift av frakthandlingar
  • Distribution

Omlastningscentral

Vi erbjuder andra transportföretag att nyttja våra terminaler i Luleå och Umeå för omlastning. Vi sköter sedan distribution till slutkund.

Prisförfrågan magasinering (Steg 1 av 4)

Uppskattat lådantal vid normalt möblerade bostäder:
1 rok = 2 magasinslådor
2 rok = 3 magasinslådor
3 rok = 4 magasinslådor
4 rok = 5 magasinslådor
5 rok = 5-6 magasinslådor

Fyll i uppgifterna på kommande sidor, så återkommer vi med offert inom kort.

Vid magasinering av för privatpersoner tillämpas ansvarsbestämmelser enligt "Avtal om förvaring av lösa saker anpassat till konsumenttjänstlagen SFS 1985:716"

Vid magasinering för näringsidkare tillämpas ansvarsbestämmelser enligt "Avtal mellan näringsidkare om förvaring av lösa saker". Läs mer här


Prisförfrågan magasinering (Steg 2 av 4)

Magasinering av bohagPrisförfrågan magasinering (Steg 3 av 4)

Övrig magasinering
Prisförfrågan magasinering (Steg 4 av 4)
Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig via e-post inom en arbetsdag.